Toon Grupping

Partner

Toon is Partner bij NX Corporate Finance.

Hij heeft meer dan 7 jaar ervaring binnen de banksector als adviseur voor zowel kleine als grote ondernemingen binnen verschillende sectoren. Zo begeleidde Toon diverse ondernemers bij het vinden van optimale financieringsoplossingen om de groeiambities van hun bedrijf waar te maken. Doorheen de jaren bouwde hij een specifieke interesse en kennis op in het begeleiden van fusie- en overnametrajecten, optimaliseren van werkkapitaal en structureren van syndicaten en club deals.

Goed luisteren naar de noden, elkaar challengen, en mensen echt vooruit helpen, is wat hem drijft en energie geeft. Hierbij is het steeds een prioriteit om tot evenwichtige oplossingen te komen met oog op lange termijn relaties tussen alle partijen.

Toon behaalde een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, aangevuld met een specialisatie in Financials Economics aan de KU Leuven.

Hij woont samen met zijn partner en 2 zonen in Rumst. In zijn vrije tijd speelt hij competitief tennis en geniet hij in het bijzijn van vrienden en familie van lekker eten in combinatie met een goed glas wijn.